Belægning i Vejle, Kolding og omegn

 

Belægning af haveanlæg og indkørsler

Belægning af haveanlæg og indkørsler er en afgørende faktor i skabelsen af smukke og funktionelle udendørsområder. Som faglært anlægsgartner i Vejle, Kolding og hele trekantsområdet kan vi tilpasse belægningen nøjagtigt til dit projekt og dine ønsker.

Vi har omfattende erfaring med forskellige belægningsmaterialer, herunder fliser, brosten, granit, beton, træbelægning og græs. Vi tager hensyn til både praktiske og æstetiske aspekter for at sikre, at resultatet både er smukt og funktionelt. Kontakt os for professionel belægningsservice i Kolding og Vejle, og lad os hjælpe med at forvandle dine udendørsområder.

Vi kan hjælpe dig med at planlægge og gennemføre nyanlæg af din have eller indkørsel, eller med at renovere eksisterende belægning. Vi rådgiver dig om de bedste løsninger, og vi sørger for at belægningen er i harmoni. Indenfor haveanlæg og indkørsler løser vi følgende opgaver:

  • Etablering af indkørsler og terrasser/stier.
  • Etablering af trapper-støttemure.
  • Anlæg af bede-græsplæne.
  • Etablering af andre forskellige elementer i haven, såsom bedkanter (stål)-pergola-højbede-spejlbasin/vandsten m.m

Ovennævnte opgaver udføres i naturmaterialer og betonvarer.

Kontakt os

Skal vi hjælpe med anlæggelse af nyt haveanlæg/indkørsel i Vejle, Kolding eller omegn? Så kontakt os for et uforpligtende drøftelse/tilbud på jeres opgave på tlf.: 42 32 32 83 eller på mail kragh.fredsted@mail.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular med jeres opgave, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vil du se billeder af mit arbejde?

(+45) 42 32 32 83
kragh.fredsted@mail.dk